Sotningsdistriktets logotyp
Skorstensfejaremästarnas riksförbund loggaFR2000 certifikat

Bokningsportalen

Här hittar du information och länkar till vår nya bokningsportal. Bokningsportalen är öppen dygnet runt alla dagar i veckan. Där kan du enkelt boka våra tjänster på en tid som passar dig. Observera att det för tillfället endast är boende i Alvesta kommun som kan boka om en aviserad sotning och brandskyddskontroll.

Boka sotning, brandskyddskontroll eller någon av våra övriga tjänster

I bokningsportalen kan du boka tjänster som sotning, brandskyddskontroll, besiktningar av eldstäder och skorstenar, borttagning av kajbon samt tjänster inom ventilation.

Observera att boende i Sävsjö och Vaggeryd inte kan använda den här tjänsten ännu utan behöver kontakta kontoret via telefon eller mail för att boka tjänst.

För att boka skriver du enkelt in ditt postnummer och väljer sedan en tid som passar just dig. Vi har möjlighet att utföra sotning och brandskyddskontroller under kvällstid på vardagar fram till kl. 20.00.

Omboka en aviserad tid

För tillfället kan endast boende i Alvesta kommun omboka en aviserad tid för sotning och brandskyddskontroll. Vi arbetar för att kunna erbjuda denna tjänsten till våra övriga kommuner inom kort.

Genom bokningsportalen kan du själv enkelt boka om den aviserade tiden för sotning eller brandskyddskontroll. Fyll i din ombokningskod som finns på aviseringen och hitta en ledig tid som passar dig bättre.

Saknar du ombokningskod eller hittar du inte någon tid som passar dig? Kontakta oss på kontoret så hjälper vi dig.

Sotningsdistriktets logotyp
Boka tjänst
Jag bor i Alvesta och vill boka eller omboka en aviserad tjänst
Pil till höger ikon

Hur du kan förbereda dig inför vårt besök

Läs mer om sotning och brandskyddskontroll, och hur du kan förbereda dig inför vårt besök. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta din kammare för mer information.  

Läs mer om brandskyddskontroll
Pil åt höger ikon
Läs mer om sotning
Pil åt höger ikon
Vanliga frågor
Pil åt höger ikon
Kontakta oss
Pil åt höger ikon